Header Color:
Main Color:
Footer Color:
Background Image:
  • Banner_bg1
  • Banner_bg2
  • Banner_bg3
  • Banner_bg4
  • Banner_bg5
  • Banner_bg6
  • Banner_bg7
  • Banner_bg8
FLUINATURAL ALLE HOEST SIROOP 158 ml

KENMERKEN

Fluimucil Tabletten

LEER MEER OVER DIT ONDERWERP

Fluinatural ALLE HOEST is een medisch hulpmiddel dat de hoest verzacht, een branderig gevoel van de keel verlicht en overmatig slijm helpt op te hoesten dankzij het exclusieve polysacharidencomplex van Lariks arabinogalactaan, IJslands mos en de andere plantenextracten.
Kinderen van 3 tot 6 jaar: 2 keer per dag 5 ml. 

Kinderen van 6 tot 12 jaar: tot 4 keer per dag 5 ml. 

Kinderen van 12 jaar en ouder en volwassenen: 2 tot 4 keer per dag 10 ml. 

Goed schudden voor en sluiten na gebruik. Het doseercupje omspoelen na gebruik. Voor kinderen jonger dan 12 jaar wordt aanbevolen om voor gebruik uw arts om advies te vragen.

Fluinatural ALLE HOEST verzacht droge en productieve hoest, bevordert het ophoesten van slijm en helpt de luchtwegen te beschermen door een laagje op het slijmvlies te vormen, dat een barrière vormt tegen contact met irriterende en ziekteverwekkende stoffen.
Fluinatural ALLE HOEST bevat Lariks arabinogalactaan, IJslands mos, gedroogd gomplantextract, gedroogd weegbree kruidenextract, fructose, water, honing, appelsap en eucalyptussmaakstof.
De polysachariden in Lariks arabinogalactaan, IJslands mos en in de andere plantenextracten vormen een beschermende laag op de slijmvliezen en een barrière die het contact met irriterende en andere stoffen van buitenaf beperkt. Doordat polysachariden water aantrekken bevorderen polysachariden de bevochtiging van de slijmvliezen en het verdunnen van slijm. Daarnaast, door de verzachtende extracten, wordt de droge en vastzittende hoest verminderd.
Fluinatural ALLE HOEST bevat het exclusieve polysacharidencomplex van Lariks arabinogalactaan, IJslands mos en andere plantenextracten.
 


Let op: u gaat zo meteen deze website verlaten en een nieuwe website openen. Door het bezoeken van deze website wordt u onderworpen aan de bepalingen en voorwaarden van de andere aanbieder van internet informatie. Zambon SpA is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de inhoud van deze website.

voortzetten